łazienka główna 3.1.jpg

MIESZKANIE 98M2 BEMOWO

Projekt mieszkania stworzony dla czteroosobowej rodziny dla której

przyroda, naturalne materiały i możliwość wspólnego, rodzinnego

spędzania czasu w domu jest najważniejsza.

Głównym założeniem było stworzenie dużej otwartej, przestrzeni

w której cała rodzina mogłaby wspólnie spędzać czas. W centrum

salonu znajduje się sofa nad którą rozciąga się pas wiszących roślin

zaznaczających zarazem ciąg komunikacyjny (ku głównej sypialni)

jak i tworzących główny element dekoracyjny salonu. Z jednej strony sofy

mamy swobodny dostęp do dużego stołu oraz otwartej kuchni z drugiej

strefę z pufą, huśtawką oraz regałami dla dzieci.

Zieleń w wielu odsłonach pojawia się w całym mieszkaniu ale trzy

segmenty zostały zdecydowanie mocniej zaakcentowane: zabudowa

w kuchni i holu, ściana tv oraz łuk z drzwiami prowadzącymi do

prywatnej łazienki. Ściana z łukiem zaprojektowana została by podkreślić

retro/organiczny klimat mieszkania oraz stworzyć miękkie przejście do

strefy codziennych zabaw dziecięcych w salonie.

1. Rut koncepcyjny.jpg
Część wspólna 8.jpg
moodboard bemowo NOWY2.jpg
Część wspólna 7.jpg
Część wspólna 7.jpg
Część wspólna 1.jpg
Część wspólna 10.jpg
Część wspólna 14.jpg
Część wspólna 16.jpg
Część wspólna 4.jpg

PROJEKT 2019